Reinigingskuur van Forever Living

Heeft u weinig energie en zit u niet lekker in uw vel? Met de reinigingskuur van Forever Living maakt u in 9 dagen een vliegende start naar een fittere versie van uzelf. In onze kapsalon in Oud Gastel bieden wij de detox kuur C9 van Forever Living aan. Het cleaningsprogramma C9, oftewel Clean 9, is een kuur op basis van aloë vera. Na 9 dagen heeft u de kennis en motivatie om die gezonde lifestyle voort te zetten. Daarnaast helpt Clean 9 u bij het afvallen dus ook als u bent aangekomen en het niet lukt om de overtollige kilo’s kwijt te raken is Clean 9 uw redder in nood! Dit programma is onderdeel van het Forever F.I.T. programma dat speciaal is ontworpen om u te ondersteunen in een gezonde leefstijl, ongeacht uw fitness niveau. Als u beter in uw vel zit zult u dit ook uitstralen! Maar het kan natuurlijk geen kwaad om met visagie uw sterke punten te accentueren. Hiervoor kunt u namelijk ook bij onze salon terecht. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Forever Living zorgt voor een goede balans in uw lichaam

Forever Living is zo ontworpen dat het u helpt om af te vallen, fit te worden en gezond te worden. Het is dus de vliegende start naar minder kilo’s! Gedurende 9 dagen creëert u op een natuurlijke manier een basis die u helpt om gewicht te verliezen. Daarnaast wordt er ook gefocust op spieropbouw want dat zorgt ervoor dat u ook op de lange termijn gemakkelijker op gewicht kunt blijven. Na het volgen van de kuur ontstaat er een gezonde balans in uw lichaam waardoor voedingsstoffen optimaal opgenomen kunnen worden. Leer de C9 tools en zet vandaag nog de eerste stap naar een transformatie van levensstijl! Schrijf u direct in voor de kuur van Forever Living door contact op te nemen.

All-round salon met verschillende beautydiensten

Wist u dat wij naast het aanbieden van de detox kuur nog veel breder georiënteerd zijn? Wij zijn namelijk ook werkzaam als kapper in Oud Gastel. Daarnaast hebben wij ons toegelegd op visagie en kunt u bij ons terecht voor bruidsvisagie. U vindt dus alles op één locatie om u van binnen en van buiten goed te voelen! Wanneer u een afspraak voor het knippen maakt en u tegelijkertijd ook een afspraak wilt maken voor visagie, zorgen wij ervoor dat deze afspraken op elkaar aansluiten. Dit scheelt u weer tijd en zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw kapsel en visagie tot in de puntjes op elkaar zijn afgestemd. Wilt u meer weten over onze verschillende diensten? Neem contact op!

Menu