All-round kapsalon in Oud Gastel voor al uw haarwensen

Voor al uw haarwensen kunt u terecht bij onze all-round kapsalon in Oud Gastel. Bent u toe aan een geheel nieuwe look? Of wilt u graag experimenteren met een nieuwe haarkleur? Op basis van uw wensen gaan wij met uw kapsel aan de slag. Ons doel is dat u tevreden de deur uitgaat met het kapsel van uw dromen. Hoogwaardige service staat daarom in ons werk als kapper in Oud Gastel hoog in het vaandel. Wij bekijken eerst of het kapsel goed past bij uw gezicht en of het voor uzelf praktisch is. Als u in de morgen niet teveel gedoe wilt hebben met uw kapsel houden wij daar natuurlijk rekening mee. Nadat wij u geknipt hebben, geven wij u advies over hoe u uw kapsel goed in model kunt houden. In de kapsalon in Oud Gastel hebben wij verschillende verzorgingsproducten beschikbaar die u daarvoor kunt gebruiken. Wilt u meer weten over onze salon en welke behandelingen wij aanbieden? Neem contact op!

Kapsalon in Oud Gastel biedt ook visagie aan

Wist u dat wij als kapsalon in Oud Gastel veel breder georiënteerd zijn dan alleen het knippen en kleuren van uw haar? Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in visagie en specifiek in bruidsvisagie. Gaat u binnenkort trouwen of heeft u een speciale gelegenheid gepland waarbij u er perfect verzorgd uit wilt zien? Wij verzorgen graag uw kapsel en de visagie zodat u voor uw gehele look maar op één adres hoeft te zijn. Dat scheelt u weer tijd en zo bent u er ook nog eens van verzekerd dat uw kapsel en make-up look tot in de details op elkaar zijn afgestemd. Wilt u meer weten over wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen als kapsalon in Oud Gastel? Vul het contactformulier in en wij geven u zo snel mogelijk een terugkoppeling.

Kapsalon en schoonheidssalon in één

Zoals u leest hebben wij als kapsalon in Oud Gastel veel meer in huis dan alleen het verzorgen van uw kapsel. Zo vinden wij het ook ontzettend leuk en waardevol om onze kennis met u te delen door middel van workshops. Wij hebben onder andere een make-up workshop ontwikkeld waarbij u op een laagdrempelige en gezellige manier zelf met make-up bezig gaat. U leert bijvoorbeeld hoe u uw make-up look voor overdag kunt omtoveren tot een prachtige avondlook. Ook kunt u na het volgen van deze workshop in de kapsalon in Oud Gastel eindelijk zelf die perfecte wing zetten. Naast knippen, kleuren en visagie kunt u een reinigingskuur van Forever Living volgen. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op!

Menu